ArnhemSoep

Categorie: Activiteiten
Eigenaar: Marc Dekens
Prijs: 10,00 Kn

Uitnodiging:

ArnhemSoep is een maandelijkse bijeenkomst waar kunst- en cultuur-minnend Arnhem letterlijk en figuurlijk het water van in de mond krijgt. Iedere maand krijgen maximaal vijf kunstenaars of cultuurmakers de kans om een project te presenteren waar ze graag mee aan de slag zouden willen, maar de bekostiging daarvan niet rond krijgen. In een korte presentatie proberen ze het publiek over te halen om mee te werken aan de realisering van hun project.

Na afloop van de presentatie eten we met ons alleen een kop (Arnhem) soep met een broodje en bedenkt iedere deelnemer welk project zijn of haar stem krijgt. Na afloop van de maaltijd wordt door stemming bepaald wie de winnaar van de avond is.

Van de toegangsprijs van voor de avond worden de kosten voor de ingrediënten van de maaltijd afgetrokken en wat overblijft (en dat zal geen enorm bedrag zijn) is de gezamenlijke bijdrage waarmee de winnaar van de avond zijn of haar project verder kan gaan uitbouwen. 

De winnaar krijgt de uitnodiging om na drie maanden verslag te komen doen van de stand van zaken rondom zijn/haar project. Iedere soepeter wordt van harte uitgenodigd om zijn of haar netwerk beschikbaar te stellen aan alle kunst- en cultuurmakers of persoonlijk een bijdrage te leveren aan het realiseren van één of meer van de voorgestelde projecten.